Trainingen

Werkwijze
Wij bieden diverse groepstrainingen aan voor vrouwelijke professionals, waarin de deelnemers op een luchtige manier leren hoe je je prestaties beter zichtbaar maakt.
In onze trainingen en workshops onderzoeken we het gebied dat tussen zelfonderschatting en arrogantie in zit: realistisch zijn over je successen. We bespreken het belang van jezelf zichtbaar maken en kijken wat we daarin wel en juist niet kunnen leren van mannen. Je gaat in een veilige setting oefenen met het schaamteloos benoemen van waar jij goed in bent, we vieren je successen, hebben het over zichtbaarheid en je krijgt tips om beter te onderhandelen.

“Terwijl ik anderen altijd aanmoedig hun successen te bespreken, had ik bij mezelf de neiging alleen te focussen op wat er beter kon. In de training heb ik technieken geleerd waar ik concreet mee aan de slag kan om mijn eigen prestaties nu ook beter naar buiten te brengen.”
– Joelle van Keppel

Lees hieronder alles over de verschillende mogelijkheden: 

Incompany training
Werk samen met je collega’s aan meer zichtbaarheid. We bieden incompany trainingen aan van een halve tot een hele dag waarin we de basis leggen voor een bedrijfscultuur waarin je elkaar stimuleert om successen beter uit te dragen. We gaan met elkaar in gesprek over het belang hiervan en vieren elkaars successen. Er is in de training veel ruimte voor persoonlijke feedback, waardoor de deelnemers aan het eind van de training inzicht hebben in hun talenten en prestaties. Maar vooral gaat iedereen ervaren dat vol enthousiasme braggen ook leuk is om te doen. 

Workshop compact
Op zoek naar een bijzondere workshop (45 minuten tot twee uur) voor op je event, congres of gewoon op kantoor? In deze compacte workshop gaan we op een speelse manier aan de slag om de comfortzone te vergroten rond braggen. We gaan in gesprek over waarom vrouwen zichzelf snel onderschatten en het belang van meer zichtbaarheid. Ook krijg je tips en trucs om effectief te braggen. Maar de deelnemers gaan vooral zelf aan de slag met het vol passie en enthousiasme uitdragen van hun successen. 

Open training
Wil je de training individueel volgen? Kom dan naar de open training in Amsterdam. Deze training duurt één dagdeel en geeft je inzicht in waar jij echt trots op bent en hoe je dat het beste uit kunt dragen. De training werkt met het principe van open inschrijving: bij voldoende aanmeldingen (minimaal zes, maximaal tien) prikken we een datum. Voorlopig wordt de training alleen online aangeboden. Meer info en data.

Meer informatie en contact
Voor meer informatie of boekingen, neem contact op via info@bragqueen.nl of +31 (0)6 286 208 01.
Speciale wensen of maatwerk? We denken graag mee voor een training op maat. 

Scroll to top