Home voor later

Bragging is an art


Luchtige workshops over stoppen met zelfonderschatting

Claim je succes! Bragworkshops voor getalenteerde vrouwen


‘Ik weet zeker dat ze me niet meer aardig vinden als ik meer geld vraag.’ 
‘Mijn e-mails eindigen met ‘klopt dat zo voor jullie?’, ook als ik best wel weet dat het klopt.’
‘Ik moet eerst nog wat bijleren voor ik op mijn droomfunctie kan solliciteren.’

Durf jij vol trots over je talenten te praten? Of maak je jezelf vaak kleiner dan je bent?
BragQueen organiseert trainingen en workshops over stoppen met zelfonderschatting en je prestaties zichtbaar maken.
– Al onze training zijn uiteraard volledig coronaproof – 

Op zoek naar een bijzondere workshop voor op je event, congres of gewoon op kantoor? In deze compacte workshop gaan we op een speelse manier aan de slag om de comfortzone te vergroten rond braggen. Lees meer
Werk samen met je collega’s aan meer zichtbaarheid. We bieden incompany trainingen aan waarin we de basis leggen voor een bedrijfscultuur waarin je elkaar stimuleert om successen beter uit te dragen.
Wil je de training individueel volgen? Kom dan naar de open training in Amsterdam. Deze training duurt één dagdeel en geeft je inzicht in waar jij echt trots op bent en hoe je dat aan de hele wereld kunt laten zien.

Voor wie?

Onze trainingen zijn voor vrouwelijke professionals die graag verder willen komen. Weet jij dat je best wat in je mars hebt, maar vind je het lastig om dat zichtbaar te maken? Vind jij het zo vanzelfsprekend dat je je werk goed doet dat het onnodig of ongemakkelijk voelt om dat te gaan benoemen? Of betrap je jezelf er soms op dat je jezelf kleiner maakt dan je bent? Dan is de training geschikt voor jou.

“Mijn houding is helemaal veranderd gedurende de training. Terwijl ik eerst dacht ‘heb ik wel iets te delen’, voelde ik aan het eind ‘wauw, ik kan echt verdomd trots op mezelf zijn en durf dat ook te benoemen!’”
– Tina Apfelbacher

“Dit werkt ook als je wat introverter bent en niet van opscheppen houdt. Met kracht en trots praten over waar jij goed in bent, dat kan iedereen!”
– Lisa Brouwer

“Ik heb heel bewust gevoeld hoe belangrijk het is om je successen te benoemen en te vieren. Echt trots op jezelf durven zijn zorgt er vervolgens voor dat je net een stapje verder zet.”
– Fleur de Jong

“Ik vond het een erg bijzondere workshop. Ik kwam naar buiten met zo’n dosis vrouwenpower! Hier leer je trots te worden op wie jij bent en daar echt voor te gaan staan.”
– Anneke Bakker

Scroll to top